Despre noi

Pizza L’Assassino promite un loc unic, unde te poti bucura de o mancare buna si o atmosfera relaxanta, primitoare, care te va purta departe de grijile cotidiene. Preparatele sunt pregatite proaspat, in-house, deci te vei delecta inca de la inceput cu aromele imbietoare ale acestora. Datorita gamei diverse de sortimente de mancare, toate gusturile si preferintele vor fi satisfacute, garantat.

Unde ne gasesti?

Pe strada Romania muncitoare, nr 70, Craiova, de luni pana sambata de la 9:30 la 23:30 si duminica de la 12:00 la 23:00. De asemenea, ne poti contacta la oricare dintre numerele de telefon: 0251-448-.416/ 0774-073-927/ 0733-379-357.

Vrei sa cunosti secretul L’Assassino?

Grija, dedicatia si pasiunea pentru mancarea perfecta! Inspiratia bucatarilor sunt retetele traditionale italiene, aromele si condimentele mediteraneene. Deci, vei putea simti gusturile italienesti cu fiecare imbucatura! Ingredientele premium, calitatea si gustul desavarsit au castigat increderea clientilor nostri si le-au adus un zambet pe buze, transformandu-i in prieteni.

Astfel, pizzeria L’Assassino este alegerea potrivita pentru cei care isi doresc o mancare buna, o atmosfera relaxanta si distractie impreuna cu cei dragi. O masa delicioasa este unul dintre momentele de fericire simple, pe care ti le poti acorda zilnic!